Geslaagde clubkampioenschappen padel

Van zondag 22 september t/m donderdag 26 september zijn de clubkampioenschappen padel gehouden. Maar liefst 55 deelnemers deden mee in de categoriĆ«n DD, HD en GD. Op verzoek was er ook een HD 55+. Op de eerste dag waren er al prachtige partijen te zien in een heerlijk zonnetje.

De avonden erna leken er qua weer niet best uit te zien, maar de weergoden waren ons zeer gunstig gezind. Op 1 buitje op de dinsdagavond na was het heerlijk padelweer. Op donderdagavond vonden de finales van de HD, GD en DD plaats. Ook de HD 55+ speelden hun laatste wedstrijden. In deze poule werden Jan Willem Visser/Oedo Mulder eerste door alles te winnen. De winnaars van de 3 HD poules streden donderdagavond tegen elkaar. Duidelijke winnaars waren Jeroen Keegstra/Arne Harmens. Bij de dames was het niveauverschil iets te groot waardoor Gretha van Veen/Teatske Brouwer overtuigend winnaar werden. De finale van de GD was een leuke wedstrijd om te zien maar werd ook overtuigend gewonnen door Gretha van Veen/Jerome Fissiaux. Alle uitslagen zijn te zien op www.toernooi.nl . Meer foto’s zijn te zien in het foto album